Back in the rhythm

Inmiddels voelt onze hemelse vakantie in Italië alweer even geleden. We zitten weer volledig in ‘het ritme’. Werken, school, kinderopvang, zwemles, turnen, speeldates, kinderfeestjes … ze zijn allemaal weer de revue gepasseerd.

Alles is meer passen en meten, en dat is even slikken. Ik voel me gehaast, doe alles op de automatische piloot en ik heb minder tijd voor ontspanning. Juist nu voel ik dat ik tijd moet maken voor mijn sportmomentjes. Waar ik in de vakantie ging op het moment dat ik er zin in had, plan ik het nu weer in. Waarom? Omdat ik weet dat ik me beter voel als ik wel naar yoga ga, als wel dat stukje ga hardlopen in het bos en als ik wel mijn 10 minute workout doe. En dat is me dat ‘plannen’ wel waard :)!

Succes met FSLWorkout 028!

Liefs.

Lotte

 

FSLWorkout 028

 

Instructie fitness-oefening 1
Ski Squat w/ Lift

 

Instructie fitness-oefening 2
Bicycle Abs

 

Instructie fitness-oefening 3
Jack w/ Lift

 

Instructie fitness-oefening 4
Bridge Knee Lift

Reactie plaatsen