Workout in een hotel

Een paar weken geleden verzorgde ik energizers tijdens een online sales-event vanuit een hotel in Hoofddorp. Na een dag lang werken was het tijd voor een workout. Echter, het regende buiten. Als ik een duurloopje gepland had zou dat zeker geen probleem geweest zijn. Maar die dag wilde ik nog even een korte body weight workout doen voordat ik weer naar huis zou rijden. Een overloop op een van de verdiepingen in het hotel werd een prettige plek om even te trainen. Zie hier de training die ik deed.

  • Doe elke oefening 20, 30 of 40 seconden
  • Neem tussen de oefeningen 10 seconden pauze
  • Herhaal de vier oefeningen vier keer

In deze workout de volgende oefeningen:

  • Mountain Climber X Body – core en bovenlichaam
  • Tug & Oblique – abs
  • Booty Step – benen
  • Sumo Squat Arms Up – benen en core

Veel plezier.

Marko

Reactie plaatsen