Workouts
Lotte Visschers
Workouts
03/15/2016
0 min
2

Om 6u25 gaat de wekker...wat bezielt me?

03/15/2016
0 min
2

6u25: de wekker gaat
6u32: ik ben aan het hardlopen in het bos
Pffff, wat bezielt me …?

Een paar minuten later weet ik het, want ik word getrakteerd op een prachtig tafereel. Ik zie 5 reeën. Wow wow wow! En dat bij een opkomend zonnetje, die de dauw over de velden elke minuut verder laat verdwijnen.

De reeën waren natuurlijk een ontzettende bonus, maar ik besef me dat ik ook zonder deze prachtige beesten een heerlijk begin van de dag zou hebben gehad. Natuurlijk stond het me tegen om zo vroeg de wekker te zetten en direct in actie te komen. Ik was niet alleen trots op mezelf dat ik was gegaan, maar het gaf me daarnaast ook nog eens een ontzettende boost om dit vaker te doen (en nu maar hopen dat ik nog een keer deze vroege vogels aantref)!

Welke drempel moet jij soms over? Ben benieuwd

Succes met FSLWorkout 010. Enjoy!

Lotte

 

FSLWorkout 010

Reacties
Categorieën