#FSLWorkout 006 [10'30
10 februari 2016 

#FSLWorkout 006 [10'30"] ADVANCED

Maandag liep ik in Rotterdam en daar ging de wind zo hard tekeer dat je bijna omvergeblazen werd. Gisteren in Den Haag stond er een hardloopclinic op het programma en daar kwam de hagel met bakken uit de hemel. Het weer zit niet mee de afgelopen dagen. Eigenlijk zie je er dan al de hele dag tegenop om in de aanhoudende plensregen naar buiten te gaan…Wat een verstorende factor kan dat vieze weer toch zijn, vind je niet?

Eindelijk ben je met tegenzin in het hondenweer aan het trainen…en dan van het ene op het andere moment, als je lekker warm bent gedraaid…als alles soepel begint te lopen…dan vergeet je gewoon de striemende regen in je gezicht, vergeet je dat je handen paars aangelopen zijn en dat je volledig doorweekt bent. Nu ben je heerlijk aan het genieten dat je in de buitenlucht aan het rennen bent. Zelf windkracht 6 tegen kan je niet meer deren. Vaak houd dit gevoel nog uren aan. Wat kan sporten lekker zijn :-) Maar oh, wat kan die drempel soms lastig zijn.

Weet je wat ook helpt als je ff niet mentaal sterk bent op het barre weer te trotseren…? Jezelf dikker aankleden, extra jasje aan en een muts op! Get over it! Of doe gewoon in het comfort van je woonkamer de nieuwe #FSLWorkout 006!

Veel plezier.

Marko

P.s. Hoe zet jij je over de drempel van dit vieze winterweer heen?

 

FSLWorkout 006

 

Instructie fitness-oefening 1

Lunge To Side Squat

 

Instructie fitness-oefening 2

Plank Shoulder Tap

 

Instructie fitness-oefening 3

Running High Knees

 

Instructie fitness-oefening 4

Siccor Abs

 

 

peet
Door

peet

op 10 Feb 2016

Verstand op nul en gewoon rennen! Met een muts op, merk je van de regen ook niet al teveel! En de voldoening bij thuiskomst is elke keer weer zo heerlijk!!

Reactie plaatsen