Het hoeft niet altijd raak te zijn!
12 april 2017 

Het hoeft niet altijd raak te zijn!

Vandaag was het weer eens zo ver. Ik heb vanochtend zo ontzettend lekker gelopen … en ja dat was best wel weer even geleden. Soms wil mijn hoofd wel, maar mijn benen totáál niet. Soms willen beiden wel, maar lijken mijn longen een off-day te hebben. En blijven die heerlijke endorfines dus achterwege .. grrr.

Het kan natuurlijk niet altijd feest zijn! En wat zou het zonde zijn als je alleen voldoening zou halen uit weer een snellere tijd op je vaste hardlooprondje of een nieuw pr met bankdrukken (bij wijze van spreken in mijn geval haha!).

Voldoening haal ik eigenlijk altijd wel uit een training. Nee, ik hoef niet altijd sneller, sterker of meer. Ik vind het dan ook jammer wanneer ik anderen zie worstelen hiermee, vooral als het ze al nauwelijks lukt om überhaupt te sporten.

Geniet dus van datgene wat je doet, en ga uit je dak als je euforisch terugkomt!

Liefs Lotte.

FSLWorkout 049

Reactie plaatsen