I'm doing this for me!

Afgelopen zondag deed ik een duurloopje en moest eigenlijk om mezelf lachen dat ik geen horloge om had.

Vroeger was ik als atlete veel met tijden en meten bezig. Tijdens trainingen droeg ik altijd een horloge en vrijwel altijd een hartslagmeter. Ik telde mijn km’s, woog regelmatig mezelf, liet mijn bloed prikken, deed inspanningstesten en had een heel leger aan begeleiders om me heen. 

AND I LOVED IT!

Nu weet ik niet eens waar mijn hartslagmeter is, ga ik hardlopen zónder horloge en de batterijen van de weegschaal moeten al jaren vervangen worden. Ik heb geen behoefte meer aan cijfertjes. Of om mezelf te vergelijken met anderen, waarom zou ik? Sporten doe ik voor mezelf, om me fit en energiek te voelen én te blijven. Ik hoop dat jij dat ook doet!

Veel plezier met FSLWorkout 018!

Liefs Lotte

ps: en draag gerust een horloge als je gaat hardlopen :-)!

FSLWorkout 018

Reactie plaatsen