Langzaam zullen we leven!

Langzaam zullen we leven in de gloria!

Ik wens mezelf en iedereen die dit leest niet alleen een lang leven toe, maar ook een langzaam leven. Ja een langzaam leven, waarbij je wat vaker stilstaat bij de dingen die je doet, ziet, voelt en ruikt. In een druk leven raas je maar door, zonder er bij stil te staan wat je allemaal doet. Ontspanning is er dan even niet bij.

Als ik me zo voel, heb ik niet altijd zin om om te sporten. Ik hanteer dan het motto ‘iets is beter dan niets’, en dat hoeft echt geen uur te duren! Een klein blokje om voor het slapen gaan, een korte en simpele workout of wat yoga-oefeningen doen wonderen voor mij. Leg je lat dus niet te hoog, #ietsisbeterdanniets!

x Lotte

 

FSLWorkout 014

 

Instructie fitness-oefening 1

Squat Jumps To One Leg

 

Instructie fitness-oefening 2

Plank Knee Twist

 

Instructie fitness-oefening 3

Plank High To Low

 

Instructie fitness-oefening 4

Split Squat Modified

Reactie plaatsen