Mijn favoriete trainingsplekken
01 november 2016 

Mijn favoriete trainingsplekken

Tja, waar doe ik zoal een FSL Workout? Een kleine opsomming: het bos, de woonkamer, de stad, de tuin, de slaapkamer, de zolder, hotelkamers, het strand, stadsparken, de camping.

Nr. 1 mét stip is het bos. Mijn bof is dat we vlakbij een bos wonen, en ik kom er dan ook heel graag. Maar ja, de wintertijd is ingegaan en buiten mijn werktijden om is het vaker donker dan licht. Het bos is geen optie, dus zal ik minder buiten en meer binnen mijn workouts doen. So be it…

Welk jaargetijde het ook is, vakantie of niet, waar ik ook ben, met wie ik ook ben …. ik zal een plekje vinden om even een training te doen. Ben ik dan bezeten? Nee zeg, jij wilt je toch ook fijn voelen?

Don’t just train for summer, train for life.

Liefs, Lotte.

FSLWorkout 030

 

Instructie fitness-oefening 1
Rocket Squat

 

Instructie fitness-oefening 2
Push Up T Pose

 

Instructie fitness-oefening 3
Bridge Abs Toe Touch

 

Instructie fitness-oefening 4
Mountain Climber

 

 

Reactie plaatsen