Niets is heerlijker...

Na een pittige training is niets heerlijker dan een duik in een zwembad.
Ik ben in Toledo, een uurtje ten zuiden van Madrid. Het hotel kijkt uit op het schitterende oude stadje. Vanaf het terras heb je een goed overzicht over de gehele omgeving. Gisteravond had ik al bestudeerd waar ik vanochtend vroeg wilde gaan trainen.

Ken je van die ochtenden waar de hemel helemaal blauw is en de lucht nog lekker koel? Toen ik opstond was het al meer dan 20 graden en het zal me niet verbazen als het vandaag over de 35 graden is geweest. In deze omstandigheid heb ik vanochtend FSLWorkout 022 opgenomen :-).

Terug bij het hotel lonkte het zwembad. Na een training heb ik altijd wel een lekker gevoel maar het is alsof het koude water je nog eens een extra boost geeft. En extra goed voor je spieren omdat het herstel snel op gang wordt gebracht.

Laat de dag maar komen!

Enjoy FSLWorkout 022

Marko

 

FSLWorkout 022

 

Instructie fitness-oefening 1
Samurai Lunge

 

Instructie fitness-oefening 2
Mountain Climber X Body Push Up

 

Instructie fitness-oefening 3
Walkout High Low Plank

 

Instructie fitness-oefening 4
Shuffle Split

Reactie plaatsen