Pluk de dag, kies de juiste workout
09 juli 2017 

Pluk de dag, kies de juiste workout

Hé, een training in een tuin?! Ja precies, onze achtertuin. De laatste weken waren behoorlijk druk en zelfs een bezoekje aan de Fit’s Life loods zat er niet in voor me.

Dan maar thuis, why not? Het is immers de plek waar ik zeker 2 x per week train, omdat het nu eenmaal praktischer is met een drukke agenda.

Ik ben blij dat ik de afgelopen jaren geleerd heb om mijn trainingen aan te passen aan mijn gevoel van die dag. Soms kun je jezelf prikkelen en uitdagen, en soms is het niet meer dan een milde ‘onderhouds-training’ of alleen maar stretchen. Dit in tegenstelling tot mijn ‘heilige’ trainingsschema van vroeger.

Deze workout bestaat daarom maar uit 2 sets van 4 oefeningen, je mag het zelf natuurlijk verdubbelen als jouw lichaam daar zin in heeft :-)!

Enjoy!

Liefs Lotte.

FSLWorkout 057

 

Reactie plaatsen