Riga Beach Workout

Twee weken geleden was ik in Riga. Het was echt zo’n volgepakte werkreis. Dinsdagavond kwam ik aan in het hotel. Op woensdag was de hele dag vol gepland met lezingen. Donderdagochtend ging de wekker om 5:00. De taxi stond al klaar voor het vliegveld.

Eigenlijk heb ik nauwelijks het gevoel gehad dat ik in Letland ben geweest. Om toch een beetje de lokale sfeer te proeven probeer ik altijd een workout te doen. Hoe kort dan ook. Nou was ons hotel 200m van het strand…een uitgelezen kans.

Precies 2 uur de tijd had ik tussen de lezingen en de laatste vergaderingen. Net genoeg om echt even te ontspannen in de Riga zon. Het strand was vol met wandelaars en mensen die aan het genieten waren van het einde van de zomer.

Deze trainingen heb ik gewoon gefilmd met mijn Iphone. Veel plezier met deze nieuwe FSLWorkout 027.

Trainse.

Marko

 

FSLWorkout 027

Reactie plaatsen