Stapje voor stapje, beetje bij beetje
20 juli 2017 

Stapje voor stapje, beetje bij beetje

Vanmiddag reed ik in de auto naar huis langs een vrouw die aan het hardlopen was. Pas toen ik al voorbij was – en uiteraard naar deze vrouw keek (want dat doe je als collega hardloper!) – realiseerde ik me dat het mijn lieve vriendin Patricia was!

Toen Marko en ik begonnen met Fit’s Life heb ik altijd Patricia voor ogen gehad als iemand die past bij het gedachtegoed van Fit’s Life. Iemand met een drukke baan, met een gezin, een rijk sociaal leven, iemand die houdt van lekkere wijn en goed eten. Maar ook iemand die niet of nauwelijks sport en wel die wens heeft, en er gewoonweg niet aan toekomt.

En nu lijkt ze de smaak te pakken te hebben! Ze ervaart wat bewegen met haar doet en ze realiseert zich dat het eigenlijk vrij makkelijk in te passen is in haar leven. Stapje voor stapje, beetje bij beetje. Ook realiseert ze zich dat alleen goede voornemens niet voldoende zijn, maar dat uiteindelijk alleen zij zichzelf in beweging kan krijgen.

Ik zag vanmiddag iemand die genoot, hoe mooi is dat!

Geniet van deze nieuwe FSLWorkout 059.

Liefs, Lotte

Reactie plaatsen