Met tegenzin gaan, herboren terugkomen
18 november 2016 

Met tegenzin gaan, herboren terugkomen

Klaar was ik ermee bij thuiskomst. Klaar met de dag. Na een onrustig nachtje, een werkdag waarin ik maar liefst 5,5u vergaderd heb en tussendoor ook nog wat brandjes geblust heb, was ik er dus klaar mee. Ik had mijn hardloopkleren wel meegenomen naar mijn werk, maar mijn tas bleef onaangeraakt op kantoor staan.

Mijn voornemen was vervolgens om ‘s avonds nog even te gaan. Niet mijn sterkste punt, want ik gedij niet zo in hardlopen in een omgeving met stoplichten, verkeer en lawaai. Het bos is immers nu ‘s avonds geen optie meer. Nu moet ik de vogeltjes en het ruisen van de wind door de bomen missen.

Maar vol goede moed ging ik, met een vleugje trots dat ik ook daadwerkelijk ging! En het was ….. heerlijk. Een half uurtje hardlopen, beetje spelen met de wind en mijn tempo. En het belangrijkste: mijn hoofd leegmaken, en weer herboren thuiskomen!

Dus geef jezelf een schop voor je kont en ga erop uit. Het is de moeite waard!

Liefs, Lotte.

 

FSLWorkout 032

 

Instructie fitness-oefening 1
Squat w/ Stretched Arms

 

Instructie fitness-oefening 2
Plank Toe Touch

 

Instructie fitness-oefening 3
Burpee w/ Squat

 

Instructie fitness-oefening 4
Abs Toe Touch

Reactie plaatsen