arrow_drop_up arrow_drop_down
16 augustus 2017 

Trainen in de hitte

We zitten in Italië, heerlijk op vakantie. De eerste week was het hier tegen de 40 graden…Best heet dus. Als je traint gaat het nog wel…er is altijd wel een mouw aan te passen als je bezig bent. Maar je ertoe zetten om te gaan trainen is best lastig. Je hoofd werkt gewoon minder als het super heet is. Je wordt helemaal loom.

Daarom ben ik vanochtend maar om 8:00 in de ochtend gaan trainen, nog voor het ontbijt. De zon begon als op de tent te branden.

Twee dagen geleden heb ik hier een leuke nieuwe FSLWorkout opgenomen. Maar nu nog eerst even een training die we nog in de loods in Nederland deden!

Veel plezier met deze nieuwe FSLWorkout.

Marko

Over de schrijver
Er gaat geen dag voorbij of ik ben met groepen mensen uit het bedrijfsleven bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. In workshops over vitaliteit of in bedrijfssport programma’s. Tot 2004 reisde ik de hele wereld over als professioneel hardloper. Van Grand Prix’s in Fukuoka, Rio de Janeiro, Berlijn en Parijs tot trainingskampen in Kenia, Florida, Portugal en Zuid-Afrika. Ik mocht Nederland vertegenwoordigen op de 800m en 1500m tijdens de Olympische Spelen van Barcelona, Atlanta (7e) en Sydney. Er is niets mooiers dan al hardlopend nieuwe plekken in de wereld te verkennen. Fit’s Life gaf de gelegenheid om alles ik wat ik op mensen wil overbrengen over veerkracht verstandig sporten eens samen te vatten in één boekwerk.
Reactie plaatsen