arrow_drop_up arrow_drop_down
11 september 2017 

Uitwaaien op de eilanden!

De afgelopen dagen heb ik een schitterende eiland-ervaring gehad! In drie dagen tijd hebben we Texel, Vlieland en Terschelling aangedaan! Wat kan Nederland mooi zijn!

Vooral de zandplaat op Vlieland vond ik indrukwekkend. Zo ver je kon kijken: zand, zand, zand.

Het absolute hoogtepunt was het Drenkelingenhuisje. Wat een idyllische plek is dat! Ze hadden een enorm vuur opgestookt waaraan je kon opwarmen. Er waren lekkere hapjes en drankjes. En dat in the middle of nowhere.

Ik mocht mee op een medewerkers-uitje van ’n klant en heb gesproken over veerkracht en energie in relatie tot prestatievermogen. De eilanden, de fantastische natuur, het uitwaaien gaven een perfecte gelegenheid om daar eens verder over na te denken :-).

Op de laatste dag heb ik op het strand nog even de nieuwe FSLWorkout 064 van deze week opgenomen!

Veel plezier.

Marko

FSLWorkout 064

 

 

Over de schrijver
Er gaat geen dag voorbij of ik ben met groepen mensen uit het bedrijfsleven bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. In workshops over vitaliteit of in bedrijfssport programma’s. Tot 2004 reisde ik de hele wereld over als professioneel hardloper. Van Grand Prix’s in Fukuoka, Rio de Janeiro, Berlijn en Parijs tot trainingskampen in Kenia, Florida, Portugal en Zuid-Afrika. Ik mocht Nederland vertegenwoordigen op de 800m en 1500m tijdens de Olympische Spelen van Barcelona, Atlanta (7e) en Sydney. Er is niets mooiers dan al hardlopend nieuwe plekken in de wereld te verkennen. Fit’s Life gaf de gelegenheid om alles ik wat ik op mensen wil overbrengen over veerkracht verstandig sporten eens samen te vatten in één boekwerk.
Reactie plaatsen