arrow_drop_up arrow_drop_down
20 augustus 2017 

Uitzicht vanaf de heuveltop

Penna San Giovanni is het Italiaanze kerkdorpje waar we op vakantie zijn deze zomer. En Penna ligt bovenop een enorme heuveltop. De laatste weken is de temperatuur hier rond de 35 graden. Maar boven in het dorpje Penna is het minstens 5 graden koeler. Er waait daarboven een heerlijk fris briesje. Het scheelt ook dat er nauwelijks zon komt in de krappe steegjes.

Tijd dus om onze nieuwe workout op te nemen vanaf het hoogste puntje van Penna San Giovanni: het parkje. In dit parkje heb je een fantastisch uitzicht over het gloeiende landschap van De Marken!

Succes met deze nieuwe FSLWorkout 062

Marko

Over de schrijver
Er gaat geen dag voorbij of ik ben met groepen mensen uit het bedrijfsleven bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. In workshops over vitaliteit of in bedrijfssport programma’s. Tot 2004 reisde ik de hele wereld over als professioneel hardloper. Van Grand Prix’s in Fukuoka, Rio de Janeiro, Berlijn en Parijs tot trainingskampen in Kenia, Florida, Portugal en Zuid-Afrika. Ik mocht Nederland vertegenwoordigen op de 800m en 1500m tijdens de Olympische Spelen van Barcelona, Atlanta (7e) en Sydney. Er is niets mooiers dan al hardlopend nieuwe plekken in de wereld te verkennen. Fit’s Life gaf de gelegenheid om alles ik wat ik op mensen wil overbrengen over veerkracht verstandig sporten eens samen te vatten in één boekwerk.
Reactie plaatsen