Zo is het om in de stofbak van Dubai te trainen
10 november 2016 

Zo is het om in de stofbak van Dubai te trainen

In Dubai is het heet. Ook in de winter als in Nederland de temperatuur net boven nul uitkomt. Dus op mijn laatste dag in Dubai had ik mezelf ingesteld op een flinke zweettraining.

Voor een grote conferentie van een klant verzorg ik hier de workshop ‘Levering Personal Energy’. Na een hele dag werken in een conferentiezaal word je gewoon dol van de airco. Dus dan zie je er wel naar uit om even de hitte in te gaan.

Eerder had ik al een rondje door Safa Park gelopen. Raar, zo’n mooi groen park in dit woestijnland, onwerkelijk, onnatuurlijk. Maar het is de enige ontsnapping aan de wolkenkrabbers, verkeer, beton en stof.

Deze nieuwe FSLWorkout 031 heb ik opgenomen op een bouwplaats midden tussen de wolkenkrabbers. Het hotel waar ik sliep zie je op de achtergrond. Overal zie je schitterende kantoren afgewisseld door hijskranen die aan nieuwe gebouwen werken.

Bijna werd in onder de voet gelopen door een hele stoet buitenlandse bouwvakkers die probeerden de enige bus te halen naar het bouwvakkersdorp in de woestijn.

De temperatuur was eigenlijk heerlijk. Helemaal niet te heet omdat de zon net onderging.

Het zweet viel wel mee. Wel zat ik helemaal onder het stof :-).

Veel plezier met FSLWorkout 031.

Marko

FSLWorkout 031

Reactie plaatsen